keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Warpasten kokous 22.3.2018

 Lasten parlamentti Warpaset kokoontui Varkauden kaupungintalolla taas kerran.
Kaikkien seitsemän alakoulun edustajat olivat paikalla. Puheenjohtajana toimi henkilöstöpäälikkö Nina Holopainen ja sihteerinä osallisuuskoordinaattori Anneli Heikkinen.Käsittelyssä oli muunmuassa, kuinka Warpasten määräraha 1000€ käytetään koulujen hyväksi.
Yksimielinen päätös oli että raha jaetaan koulujen kesken.Toisena asiana käytiin bussimatkoihin tullut ehdotus, että kello 10-14 välillä lapset voisivat matkustaa ilmaiseksi. Edustajilta tuli korjausehdotuksia että ilmaismatkojen aika alkaisi jo kello yhdeksän.
Haluttiin myös tieto oliko ilmaismatkat voimassa myös kesälläkin.


Janne Multanen, Pia Pöysti, Viivi Kauppinen

Varkauden nuorisovaltuusto Wanuvasta oli myös paikalla kolme nuorta, jotka kertoivat minkälaista toimintaa heillä on ja mitä on tulossa. Kaksi heistä lähtevät myös Waltterin koulun oppilaskunnan edistajina nuortenparlamenttiin eduskuntaan.


Varkauden seurakunnan Kaija Puustinen oli myöskin paikalla kertomassa ajankohtaisia tapahtumia seurakunnalla. Seurakunta on myös järjestämässä nuorille retken linnanmäelle kesällä 2018.


Navitakselta Nina Pesonen kävi myös puhumassa tulevasta Vekara-Varkaus tapahtumasta, jonka teemana on tänä kesänä ympäristö- ja yhteisökuvataide, erityisesti luontoyhteys.


Muissa asioissa nousi esille koulujen pyörätelineiden huonokunto ja koululta toivottiin että ne tarkistettaisiin, jonka jälkeen tarjottiin kahvia ja välipalaa.


- Lotta Ei kommentteja:

Lähetä kommentti