torstai 11. helmikuuta 2016

Wanuvan toimintapäivä 27.1.16

Heippa taas,

Keskiviikkona (27.1) olimme Eliaksen kanssa seuraamanssa Wanuvan toimintapäivää Vauhtikellarissa ja kirjaston alakerrassa! Iltaan mahtui vaikka mitä, esimerkiksi leikkimielistä kisailua, ruokailua ja ryhmäytymistä.

Toimintapäivä starttasi kokoontumalla Vauhtikellariin, joka sijaitsee Forumin rakennuksessa. Tämän jälkeen Wanuvalaisista otti ohjat Vauhtikellarin työntekijä Eetu.


Seuraavana Eetu jakoi porukan kahteen joukkueeseen ja ohjeisti keksimään omalle joukkueelleen nimen. Toinen joukkue oli nimeltään "Merihevoset" ja toinen "Madot". 


Sitten siirryttiinkin ensimmäiselle kilpailupisteelle. Lajina oli Puhallustikka! Eetu näytti ensin mallia ja kertoi kuinka homma toimii. Tämän jälkeen joukkueesta aina vuorotellen kävi kilpailija kokeilemassa taitojaan.


Muita lajeja, joita Merihevoset ja Madot pääsivät kokeilemaan mm. sisätilojen curlingia ja kännilasirataa. Näistä kuvia alla :


Aivopähkinä: Kuinka saada paloista T-kirjaimen muotoinen? 


Pallo jalkaan kiinni kuminauhalla ja eikun keilat kaatoon!Useissa lajeissa kilpailtiin aikaa vastaan!Sisätiloissa Curlingia!Kännilasi rata. Ei niin helppoa kun voisi kuvitella. 

Kisailun jälkeen laskettiin jokaisesta lajeista tulokset yhteen ja julkistettiin voittajat. Tällä kertaa voitto meni muutaman pisteen erolla Madoille! Kisailun jälkeen siirryttiin Kirjastolle, jossa ohjelma jatkui ruokailun ja ryhmäytymispelejen parissa. Pelit ohjasi Nuorisopalveluiden harjoittelija Anniina. 

Ruokailu kirjaston alakerran kokoussalissa. 


Unelmien Päättäjä teosten läpikäynti. 


Ryhmäytymistä. Kuinka saada neliön keskeltä pommi pois vain kahden narun avulla ?


Ihmissolmu! Tässä sitä olikin selvittelemistä. 


Millainen olen? Mitä muut minusta tietävät? Tämän pelin jälkeen löydettiin uusia puolia muista ja itsestään.

Kiitoksia teille mukavasta illasta Wanuva! Nyt teidän toimintanne on meillekkin hieman tutunpaa. 
Lisää tietoa Wanuvasta saat täältä ja täältä! 

Terkuin, Sonja 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti