keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pikku Palomiehet

Hellurei ja hellät tunteet! Kerrankin toimitus saapui töihin vähän myöhemmin, ja kaikki saivat nukkua pidempään kuin normaalisti. Puitteet olivat siis täydelliset päivän tapahtumiin! Olimme mukana projektissa, jonka tarkoituksena oli kuvata vanhaa paloautoa. Liikuskelimme koko iltapäivän Stora Enson tehtaan läheisyydessä ja dokumentoimme auton liikkeitä. Tehtaan vanhat rakennukset toimivat täydellisinä kuvauspaikkoina! Klipeistä kootaan myöhemmin videota.

Kaikki olivat yhtä mieltä tämän päivän kohokohdasta - yllä näkyvät hatut! Saatiin ne Stora Enson turvallisuuspäälliköltä, joka toimi tänään meidän ohjeistajana. Pikku Palomies-päähineet ovat herättäneet ihmisissä sekä hilpeyttä, että kateutta. Erityisesti jokapaikan höylämme Tarmo on ollut hyvin kateellinen univormustamme.

Apua, torstaina on kaikkien viimeinen työpäivä Katria ja Tarmoa lukuunottamatta! He ahertavat toimistolla vielä maanantaina. Huomenna onkin luvassa kaikkea kivaa, kuten työntekijöiden yhteinen ruokailu ravintola Amandassa. Kuten kaikki muistaa, ruoka on lähellä meidän sydäntä :-) Blogiin ilmestyy myös vielä juttua At The Library-tapahtumasta, jonka Nuorisopalvelut järjesti kirjastolla. Kävijöitä oli ainakin yli sata, jes!

See you lateeeeeer! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti