torstai 5. kesäkuuta 2014

Pähkinänkuoressa

Me - Nuorten toimitus
Jere Janhunen, Katri Laitinen, Jenni Santamäki, Jouni Kotila, Emilia Paljakka.

Suhraamme kesäkuun ajan ympäri Varkautta kuvaten, kirjoittaen ja villisti nauraen.
Olemme kesätöissä Varkauden nuorisopalveluilla ja Po1nt Warkaus, sekä Nuoristotiedotuspiste Nuotti ovat Nuorten toimituksen takana. 

 Toimitustyö alkoi maanantaina 2.6, jolloin se starttasi Silta Seiskalle-tapahtuman merkeissä Päiviönsaaren koululla. Ensimmäinen viikko alkaa olla pikkuhiljaa paketissa ja tähän mennessä olemme rustanneet pari lehtijuttua, tapahtuman ja itsemme, Nuorten toimituksen, esittelystä. Töitä meille on muutakin, esimerkiksi erilaisten pisteiden ohjausta ja tapahtumien suunnittelua. 

Tulevaisuudessa...

Ensi viikolla on luvassa Vekara Varkaus, jonka useissa tapahtumissa meidät voi nähdä heilumassa kameran ja vihkojen kanssa. Perjantaina 13.6 (onnenpäivä) Katri, Jouni ja Emilia suuntaavat Eemeli Oksialan ja FromTheBushes Youtube-kanavan poikien kanssa Kuopioon.  Menemme mukaan seuraamaan Könönpellon nuokkarin junnuklubin reissua, mikä sisältää Matkuksessa shoppailua, Raxissa ahmimista, sekä leffassa rentoutumista. Tästä tulee luonnollisesti myöhemmin juttua Warkauden Lehteen. Vekara-viikolla Toivomme myös pääsevämme mukaan esim. Seikkailujen Saareen, Merirosvoristeilylle, Lehtevämiehen puistokonserttiin, tai Vohvelikisaan. Olemmehan kaikki suuresti hyvän ruuan ystäviä!

Ketä me olemme?

Jere, 22, on media-assistentti. 

Jouni on 17-vuotias kaksoistutkintoa suorittava upea opiskelijapoika. Osan päivästä voit tavata Jounin rakennusalan hallilla, osan lukion penkillä. Tämä iloinen nuori mies lumilautailee talvisin ja valittelee polveaan kesäisin. Hänen erityisiä kiinnostuksenkohteitaan ovat ääninauhurit, naiset ja ruoka.

Katri, 17, on suorittanut ensimmäisen vuoden lukio-opinnoistaan. Harrastuksiin kuuluvat musiikki,  kavereiden kanssa ajan viettäminen, leffat, keikoilla käyminen ja kesällä festareilla ravaaminen. Myös Katri pitää ruuasta, sekä sen laittamisesta. Tulevaisuudessa media-alan opiskelu kiinnostaa.

Emilia, 16, suuntaa syksyllä opiskelemaan liiketaloutta. Emppukin tykkää ruuasta, muttei sen laittamisesta. Kesäsuunnitelmiin kuuluvat mansikoiden syöminen ja kavereiden kanssa hengailu, myös reissuun ulkomaille lähteminen on haaveissa.

21-vuotias Jenni opiskelee vielä vuoden verran media-assistentiksi. Vapaa-ajalla iloinen Jenni tuskailee ADHD-koiransa kanssa ja mökkeilee.

Ohessa video FromTheBushes-kanavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti