tiistai 17. kesäkuuta 2014

Lintsillä hurjasteluaMoikka! Ohessa Varkauden Nuorisopalveluiden kesätyöntekijöiden kirjoittama juttu Linnanmäen reissusta. Tällä kertaa asialla ei ollut toimituksen vakioporukka, vaan matkaan lähtivät Sara ja Kim. Juttua ei julkaistu Warkauden Lehdessä, koska lehdessä ei ollut tilaa. Alla tunnelmia kesäpäivän vietosta Lintsillä! - Toimitus


Varkauden Nuorisopalvelut järjestivät reissun Linnanmäelle 11.6.2014, nuorten toiveesta. Reissulle osallistui 33 iältään 13 -17-vuotiasta nuorta ja 4 nuorisopalvelujen työntekijää. 


-      - Toivon että tulisi hauska päivä. Vähän jännittää, koska en ole ikinä ennen käynyt lintsillä, toteaa Emma Laukkanen reissun alkaessa.

- Ihan hyvillä fiiliksillä lähden ja olin viime vuonna tällä samalla reissulla, mutta se ei mennyt silloin ihan putkeen, lisää Tuija Valo. 

Matkat kuljimme kaikki yhdessä bussilla, yhden pysähdyksen taktiikalla. Matka sujui ripeästi, koska nuoret odottivat suuresti perille pääsyä. Linnanmäellä oli paljon asiakkaita suopean sään johdosta, jonka seurauksena laitteiden jonotusajat olivat jokseenkin pitkiä. Jonotusajat eivät kuitenkaan menoa haitanneet. Jännittyneenä kaikki odottivat uutuuslaite Kingin kokeilua, mutta se ei ollut valitettavasti käytössä. Myöskin suursuosikki Kieppi oli suljettuna.

     - No ihan hyvät fiilikset jäi, vaikkakin suurin osa ajasta menikin laitteisiin jonottamiseen ja sellaisiin laitteisiin, missä en ollut vielä käynyt. Oli hyvä sää ja oli hauskaa, kommentoi Tuija reissun jälkeen.

    
      - Ihan mukavaa oli, ite en uskaltanut niihin kaikista hurjimpiin laitteisiin mennä, mutta oli hauskaa. Reissu täytti kaikki odotukset. Oletin että Ukko olisi ollut paljon matalampi, mutta ei sitten ollutkaan. Vähän rupes jännittämään sitten siellä paikan päällä, oli kyllä hieno paikka ja mahtava kokemus, kertoo Emma kotimatkalla.


Saimme mukaamme kotiinviemisiäkin, kun mukana olleet pojat Jeri Pylkkänen ja Joona Koivistoinen voittivat kolme kiloa sipsiä.


Teksti ja kuvat: Sara Elfvengren ja Kim Karvonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti