tiistai 23. lokakuuta 2018

Hanaa!-hankkeen nuorten kokemukset Wanuvarock 2018-tapahtumasta.

 Sini Yasemin oli hyvä. 
-MIKA-

Wanuva Rock ilta oli kokonaisuudessaan mukava kokemus. Tapahtumaa voi suositella ihmiselle joka haluaa elämäänsä iloa ja mukavia kokemuksia. Tapahtumaan kannattaa tulla kaveri porukalla pitämään hauskaa :)
-JARKKO-
Wanuwa rock oli kiva ilta vähän rockimpaa ja oli hyvä sini yasemine keilaus tosi jees pizzat olivat hyviä
Yleisö oli hyvin mukana ja meininki iloinen. 
-MARKUS-

Järjestelyt olivat suunniteltu hyvin.
Ilta oli kokonaisuudessa onnistunut omalta osalta, keilaus, biljardi toimivat mainosti. 
Räppiä kuuntelee mutta ei minun tyyppistä musiikkia. 
Hyvä Ilmapiiri porukassa :D -JANNE-

Wanuwa Rock 12.10.2018.
Alkuryhmä asetuttiin, Varkauden Liikuntatalon, aulaan klo;17;00,
josta siirryttiin, talkoopukuhuoneeseen pizza+karkki+kahville, josta lähestyttiin, saliin eka-artistin rockiin, josta väliryhmällä, kokeilin keilahallin biljardia, josta ehdittiin, toiselle artistille,josta välipelattiin, aulan kumiritsata purkkeja+arvonnoin, josta yhä, talkoiden pizza+karkki+kahville, jatkaen kolmanteen artistiin, josta pizza+karkki+kahville,josta ryhmäosa-aula kokoontuen kyytikotiutui, josta einoni parkkiautohaki, klo;21;30, joka talkootilaisuutemme, oli aikoihin parhain. 
-TANELI-

Melkein kaikkea siellä pystyi tekemään. Musikikki soi taustalla, kun pelasimme keilaa ja biljardia, kumpikin oli ilmaista toimintaa Liikuntaltalon sisällä. Räppi läiskyi pitkin seiniä ja lavan edessä oli ihmismassa heiluttelemassa kösiään ja räppäämässä mukana. Me otimme rauhassa kuvia taaempaa ja himmailimme yhdessä. Monta hyvää kuvaa tuli illasta ja päädyimme ottamaan muutaman ryhmäkuvankin. Aulassa oli joitain infopisteitäkin, mutta hei, musa soi ja kehot piti pistää liikkeellä.
Olisiko yhdessäolo ja musiikista ryhmässä nauttminen WanuvaRockin perimmäinen ihanuus? Musiikki soi kovalla, jytä tuntui kaikkien rintalastassa ja kaikki liikkuivat yhdessä, valot pyöri ja vilkkui. Muiden läsnäolo oli se mikä teki tästä illasta taianomaisen. 
-SANNA-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti