tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ikuiset jäljet -valokuvanäyttelyn silmiäavaavat avajaiset

Saimme kutsun uuden valokuvanäyttelyn avajaisiin Varkauden kirjaston ylätasanteelle. Näyttely on esillä Varkauden kirjaston ylätasanteella 6.-10.3.2017. Avajaisissa oli paikalla noin parikymmentä ihmistä.

Näyttely kertoo viiden koulukiusatun tarinan. Jokaisesta kiusatusta näämme kolme teosta. Ensimmäinen kertoo itse kokemuksesta ja rankimmista hetkistä. Toisessa kuvassa tulevat esille kiusatun voimavarat ja turvaa tuoneet asiat. Viimeinen kuva kertoo nykyhetkestä ja uskosta parempaan.


Laura Parviainen sai idean ollessaan Nuorten illassa, jossa kuuli toiselta nuorelta puhuttelevan kokemuksen koulukiusaamisesta. Yhdessä he rupesivat luomaan näyttelyä ja etsimään muita kiusattuja mukaan näyttelyn luontiin.

Helluntaiseurakuntalaiset Ari Kauhanen ja Pekka Kaatrasalo avasivat näyttelyn. Seurakunnan mielestä on hienoa olla mukana näyttelyssä, josta tulee ilmi myös heidän seurakuntansa arvoja, kuten tässä tapauksessa välittäminen. Kaatrasalo korostaa myös kuinka on tärkeää olla ihminen ihmiselle. Aihe oli myös yhteiskunnallisesti ajankohtainen.

Ari Kauhanen avaamassa avajaisia. 

Laura Parviainen kuuntelemassa Pekka Kaatrasalon puhetta.

Laura Parviainen opiskelee media-assistentiksi viimeistä vuottaan,. Laura lähti yhteistyössä Helluntaiseurakunnan kanssa toteuttamaan hänen viimeistä näyttötyötä. Suosittelemme kaikkia käymään näyttelyssä. Lue Täältä lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti