maanantai 16. marraskuuta 2015

Varkauden Po1nt myös youtubessa!

Moikka,

Varkauden Po1ntin youtube kanavalle on pikku hiljaa ruvennut ilmestymään videoita. Mukana on viime kesän kesätyötekijöiden ja nykyisten harjoittelijoiden tekemiä videoita. Tavoitteenamme onkin nyt saada vähän enemmän liikettä tuonne youtubenkin puolelle! :)

Tässä muutamia videoita:Po1ntSportin mainosvideo oli ensimmäinen julkinen video Varkauden Po1ntin kanavalla. 2015 kesätyöntekijät Juho & Eetu järjestivät Po1ntSport tapahtuman Hertunrannassa, kuten jotkut ehkä muistavatkin. Video sai nopeasti katsojia ja Hertunrantaankin tuli mukavasti nuoria liikkumaan.


Tämä video julkaistiin vasta äskettäin, mutta tämä oli aikajärjestyksessä seuraava kesätyöläisten reissu. Sonja ja Roni olivat nuorten mukana lintsillä ja tästä on myös blogiteksti viime kesältä. Tällä reissulla testattiin Po1ntin Actionkamera ja toimittiin ihan näppäräksi kameraksi!


Viimeisenä juttuna kesätyöläiset järjestivät At The Library -tapahtuman. Tässä pieni koostevideo kyseisestä tapahtumasta. Videolla mukana mahtavat viihdyttäjät Jesse Tervo, Lauri Jurvanen, Mohamed Hamed & Mudfield Platypus !

Nuorisovaltuusto Wanuva

Myös Nuorisovaltuusto Wanuvan videoita löydät Po1ntin youtubesta! Käyääkähän kaikki katsomassa noita videoita, tykkäämässä ja kommentoimassa.

Terveisin,
Po1nt studion väki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti