maanantai 9. marraskuuta 2015

Tarinoiden Taulumäki 7.11

Heips,

Tarinoiden Taulumäki on järjestetty jo 17 vuoden ajan vuosittain Varkauden Kirjastolla. Kirjastolla ja sen lähiympäristössä nähtiin tänäkin vuonna jos minkälaista työpistettä. Esimerkiksi Ympäristöluotsin teltta, jossa mm. keiteltiin perinteistä pannukahvia nokipannulla ja Energy Fitness Clubin piste, joka piti huolen siitä, että yleisö pysyy liikkeessä. Pääesiintyjinä tapahtumassa oli Jesse Kaikuranta duoMatti Rönkä ja Kuopion Sirkus.

Meidän lauantai meni pitkälti pitäessä "Aikamatkalla Varkaudessa" -pistettä. Eli käytännössä otimme asiakkaasta kuvan valkeaa kangasta vasten ja liitimme hänet haluammalleen taustalle, menneisyyteen tai "tulevaisuuteen".

Värikäs tulevaisuus by Elias Lehtolainen. 


Menneisyys kuva, joka saatiin Varkauden museolta "Piipunjuurella" -kokoelmasta."Minusta oli kiva Tarinoiden Taulumäessä tämä Aikamatka varkaudessa työpiste, siellä oli ammattitaitoista väkeä. Nuorissa on tulevaisuus!" 

- Warkauden Lehden huutolootan kommentti


"Tää oli kyllä paras juttu tässä tapahtumassa!" 

- Iloinen naisasiakas lauantaina


Mainintaa meidän pisteestä oli myös Warkauden Lehdessä ja Savon Sanomissa. 

Toinen Nuorisopalvelujen piste oli "Game & Tubehall", jossa pelailtiin Minecraftia ja tavattiin tämä meidän tubettaja Harri Väänänen. Harri esitteli heidän From The Bushes -porukan videoita ja jututti innokkaita faneja. Myös useita nimikirjoituksia jaettiin.


Kuva, jonka @nuottimaarit julkaisiKolmantena Nuortenpalvelujen pisteenä oli Senjan ja Tanjan pitämä Kädentaidot -piste, jossa tehtiin isänpäiväkortteja!

Nyt jatkamme kuvienkäsittelyä, jotta saadaan asiakkaille valmiit kuvat lähetettyä!

Terveisin, Sonja, Roni, Elias & Teemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti