maanantai 8. kesäkuuta 2015

Täällä me!

Täällä me!

Hei täältä toimituksesta ja hyvää tiistaita täältä konttorin peränurkasta!

Moni on varmaan viikon sisällä miettinyt, ketkähän täällä ruudun takana naputtelee. No nyt olemme kaikki ajatelleet vähän kertoa itsestämme tietoja ja kesän suunnitelmia. 

Olemme siis vuoden 2015 Nuorten toimitus Varkaudesta. Meidän tehvämme kesäkuun ajan on kertoa teille mitä täällä Varkaudessa tapahtuu, on tapahtunut ja mitä me Nuorisopalveluiden kesätyöntekijät teemme. Meidät löytää usein Po1nt Warkaudesta, kirjastolta tai kaikialta missä menossa mukana on Varkauden Nuorisopalvelut! 

Tässä me!

Ylhäällä vasemmalta oikealle: Aina, Eetu ja Sonja. Alhaalla vasemmalta oikealle Roni, Laura ja Juho.Aino on 17-vuotias tanssija ja salilla kävijä. Hän opiskelee Varkaudessa liiketaloutta kepeästi tanssahdellen.

Eetu on kuusitoista kesäinen LVI-alan opiskelija. Eetu ei harrasta mitään ja asuu vanhempiensa kanssa.

Sonja on 18-vuotias media-assistentti opiskelija ja hän valmistuu tulevana vuonna. Hän tykkää katsoa ja kerätä elokuvia, sekä hän pyskii valmistumisen jälkeen elokuvanohjaus linjalle.

Roni on 18-vuotias itsekseen asuva opiskelija. Hän opiskelee audiovisuaalista viestintää ja harrastaa kesäteatteria. Ronin voi nähdä Nimettömien näytelmässä Talousupseeri Mäkilänä ja Tyhmänä.

Laura on 17-vuotias lukiolainen. Lukeminen ja musikki kuuluu hänen harrastuksiinsa, sekä tietenkin puhelimen loputtomat kissakuvat.

Juho on 15-vuotias tuleva sähköalan miekkonen. Hän harrastaa liikuntaa erittäin monipuolisesti.

Meidän kuuden apuna täällä hyörii myös harjoittelijat Maiju ja Elias sekä siviilipalvelusmies Teemu.Mitä me tehdään?

Kesäkuumme alkoi Silta seiskalle tapahtuman teossa. Tällä viikolla olemme mukana Vekara Varkaudessa monella tavalla ja eri kokoonpanoilla. Meidät löytää mm. Minecraft-pelipäivässä, Kädentaidoissa ja Rally-radalla. Olemme myös järjestämässä toista kertaa At the Libary-tapahtumaa kesäkuun lopussa.

https://www.youtube.com/watch?v=gxnBjiMVc74

Tuosta vähän kesäistä fiilistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti