perjantai 19. kesäkuuta 2015

Linnanmäen reissu

Lintsillä oli jees 16.6!

klo 9:30 Tulin laittamaan kamerat ja vempaimet laukkuihin, valmiiksi matkaa varten.   

klo 10:00 lähdimme Ronin kanssa bussilla kohti Linnanmäkeä yhdessä nuorten ja ohjaajien kanssa. Matka meni nopeasti ja koko linja-auto oli täynnä positiivista ja innokasta energiaa. Kuuntelimme kuinka nuoret puhuivat mihin laitteisiin uskaltavat mennä ja mihin eivät. Myös youtubesta katsottiin etukäteen miten laitteet menevät. 
Petteri elektroniikan parissa. 
klo n.12:15-12:35 Pysähdys Vierumäen Matkakeitaalla. Ronin kanssa syötiin voileivät ja oltiin iloisia kuinka olimme päässeet mukaan tälle reissulle, muiden ollessa studiolla ;) 

klo 14:00 Saapuminen linnanmäelle. Linja-auton täyttää paniikki hurjista laitteista ja toki myös innostus suuressa Helsingissä olemisesta. Kiinnostusta olisi ollut myös nähdä "Salkkarikatu". Toimintaohjeiden läpikäymisen jälkeen nuoret pääsivät kiertämään vapaasti laitteita. 

LOKKIEN HYÖKKÄYS!!

Sonja (minä) ihastelemassa suihkulähdettä.

Ronipoika pellailemassa!

VAROITUS! Saatat kastua. klo n.15:10 Kävimme Ronin kanssa kyselemässä fiiliksiä Sari Långströmilta. Häntä jännitti hirveästi "Ukko" nimiseen laitteeseen meneminen. Kuitenkin totesi vielä, että kyllä siihen on vaan mentävä!


klo n.15:30 Roni voittaa ihanat Disney prinsessa väriliidut! 

klo 16:00 Ruoka-aika! Käytiin syömässä Erjan ja Petterin kanssa buffetti ateriat. Oli oikein makoisaa ja massu sanoi "olen taivaassa". Tarjolla oli monipuolisesti kaikkea, salaattia, lämmintäruokaa ja tottakai jälkiruokaa. 

klo 19:45 Valmistauduttiin lähtöön takaisin kohti Varkautta. Matkaan oli nuorilla lähtenyt pehmoleluja, erilaisia herkkuja ja myös iso Taffelin sipsipussi, jonka pojat olivat voittaneet! 

Näkymät lintsin kalliolta!

klo 20:00 Lähdimme matkaan. Aluksi olimme kaikki tosi väsyneitä ja hiljaisia, mutta pienen lepäilyn ja koomailun jälkeen auton täyttää hervoton naureskelu. Jopa niinkin hervoton, etteivät ohjaajatkaan meinanneet jaksaa enää kuunnella. 

klo 21:50 15 minuutin rauhottumis ja vessatauko Kuortin ABClla. 

klo 22:05 Matka jatkuu. Tällä kertaa suurinosa meistä kuuntelee musiikkia ja laulaa mukana. Oikein hyvältä kuullosti ja matka meni näin todella nopeasti. 

klo 23:55 Saapuvuimme Varkauteen. Kuskimme kiitti meitä mahtavasta päivästä ja tykkäsi kovasti energiasta ja laulusta mitä nuorista lähti. Me taas puolestaan annoimme kuskille aplodit. Tästä olikin sitten hyvä lähteä kotia kohti ja nukkumaan. 

KIITOS KAIKILLE MATKASTA ! :) 

Oli muuten paljon lokkeja..

Terveisin, Sonja & Roni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti