maanantai 24. lokakuuta 2016

Olipa kerran Syystärskyt

Kuvaaja: Vili Koivu
Keskiviikkona 12.10.2016 kävimme Syystärskyissä tutustumassa maakunnassa tarjolla oleviin työpaikkoihin. Rekrytapahtumassa oli hyvin porukkaa ja varsinkin nuoria ilmaantui paikalle hyvin. Tapahtumassa oli paljon erilaista neuvontaa, esitteitä, kilpailuja ja jopa henkilökuvasta CV-kuvaa varten.

Christianin mukaan tapahtuma on ollut hyvä ja yleisöä on ollut kivasti. Kuvassa on Jasmine Peltorinne ja Christian Tuomi

Rekrytoijat olivat hyvin perillä asiosta ja antoivat hyvää tietoa työn hakemiseen. Mukaan tulikin kourallinen esitteitä, joista varmasti löytyy vielä lisää informaatioita yrityksistä ja miten niihin haetaan. Tässä on kommenttia Sonja Matilaiselta, joka oli kävijänä tapahtumassa.

-Tapahtuman tilat olivat vähän ahtaat, mutta rekrytoijat olivat mukavia. Mukana oli paljon yrityksiä ja henkilöstö vuokrausfirmoja joihin on helppo lähteä.
-Tapahtumassa oli vähän media-alan yrityksiä, mutta paljolti tämä ala on yrittämistä. Hirveästi tuli kaikkee ilmasta ja esitteitä, mutta myös vinkkejä mihin suuntaan mennä, jos ei töitä löydy.
Hänen mukaansa tapahtuma oli onnistunut ja piti sitä hyödyllisenä. Muutkin tapahtumaan osallistuneet kävijät ja rekryt olivat samaa mieltä. Kaikki ihmiset joille juttelin vahvistivat, että toivoisivat enemmän tämmöisiä tapahtumia Varkauteen.


Sonja Matilainen kuuntelee tarkasti rekrytoijaa.

Jyrin mielestä tämmöisiä tapahtumia pitäisi olla enemmänkin. Kuvassa on Ismo Korhonen, Jyri Soininen ja Natalia Polishsuk.

-Vili Koivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti