perjantai 8. tammikuuta 2016

Viimeiset työpäivät 2015

Heippa,

Olemme palanneet lomalta töihin ja nyt on aika vähän kerrata, että mitäs siellä viime vuoden lopulla tapahtuikaan.

Ota kuva "From the Bushes" -Harrin kanssa!


Maanantaina 21.12.15 pidimme kirjastolla tapahtuman nimeltä "Ota kuva "From The Bushes" -Harrin kanssa!" Paikalla kävi n.40 ihmistä juttelemassa ja ottamassa kuvia. Enimmäkseen kirjastolle eksyivät nuoret, mutta kävi paikalla myös muutama vanhempikin henkilö. Eli voisi sanoa, että päivä oli onnistunut. Yllärinä faneille oli, että paikalla oli myös toinen veljeksistä, eli Petri. Tässä vähän fiiliksiä videon ja kuvien muodossa!

Kuva, jonka @fromthebushes julkaisi

TPS - Talvipäivänseisaus 22.12.15

Talvipäivänseisaus kävelytapahtuma järjestettiin Varkaudessa 18.kerran! Tapahtuma saatiin aikaiseksi pitkälti talkoovoimin, suuret kiitokset heille. Lunta ei sattunut kyseisenä päivänä enää olemaan, mutta onneksi muutama lumitonttu oli vielä selviytynyt edelliseltä päivältä. Tuliveistokset ja erilaiset valot pitivät kuitenkin hyvin paikan tunnelmallisena. Harjurannan nuorisoteatteri ry järjesti teatteriesityksiä ja Kanavamuseo huolehti nälkäisistä ja janoisista jouluisin herkuin! Illan aikana paikalla kävi runsaasti porukkaa (n.1200) ja facebookkin tuli paljon hyvää palautetta. Myös talkoolaisilta, jotka olivat siivoamassa seuraavana päivänä. Roskaa oli hyvin vähän alueella ja kynttilöitä oli käyty jo keräämässä pois :)


Kuvaaja: Elias LehtolainenKuvaaja: Elias LehtolainenKuvaaja: Elias LehtolainenKuvaaja: Elias LehtolainenKuvaaja: Elias Lehtolainen


Kuvaaja: Elias LehtolainenKuvaaja: Elias Lehtolainen


Kuvaaja: Elias Lehtolainen


Kuvaaja: Elias LehtolainenKuvaaja: Elias LehtolainenToimitus toivottaa hyvää alkanutta vuotta 2016 kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti