tiistai 28. elokuuta 2018

KÄDENTAITOJEN KESÄVILINÄT

          Kädentaitojen  kesävilinöissä, touhuttiin kesäisissä meiningeissä kolmen viikon ajan,  tehden monenlaista mukavaa.
                                                       Lapsia tekemässä käsitöitä

Toimintapäiviä oli kullakin viikolla tiistai,keskiviikko& torstai.Päivittäinen  ohjelma muokkautui  lasten toiveita kuunnellen ,vaikka olihan meillä jo alustavasti  jonkinmoinen suunnitelmakin noille touhupäiville. Keliolotkin vaikuttivat toimintaan melkolailla ,mutta onneksi sää suosi meitä.



Esimmäisellä viikolla pelailtiin sekä sisällä että ulkona.Toinen viikkokin meni  ulkoilessa  ,ja retkeillessä  lähiympäristössä. Uintireissujakin tehtiin  parinapäivänä tohon hertunrantaan ,aurinkoa ottaen ja nauttien eväistä.
                                                     Eväät maistuvat Hertunrannassa

                                                              Vesi oli lämmintä

 Aika kului tosi nopeasti näillä retkillä ja lapsilla tuntui olevan tosi hauskaa,niinkuin meillä aikuisillakin. Meiltä  jo välillä kysyttiinkin että,"Miksi ei voitas olla  vaikka joka päivä  touhuilemassa ja kyselivät josko,ensikesänä  olisi samanlaista toimintaa. Kaverina kesävilinöissä minulla oli "Kesä Esa",nimeltään siis Esa Sutinen. Esan rooli oli (lasten mielestä) heidän  Isä.......ja minä olin Äiti.Vilinäpäivät sujuivat mukavasti ja ilman haavereita.Mukavaa oli touhuta lasten kanssa ,niin kauan kun sitä kesti. Minulla ja Esalla jäi hyvämieli ja mukavat muistot näistä päivistä ja hetkistä,jotka lasten kanssa vietettiin.

                                                                  Esa huililla..

                                                      Kerholaisia ja ohjaaja Varpu
                   


                           Terveisin    Varpu Tyrväinen, Kädentaidoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti